Energie-efficiënte woning

Ketels Construct BVBA kan u van dienst zijn bij de realisatie van een energie-efficiënte woning. In een tijd waarin de energieprijs de pan uit swingt is het voor mensen steeds belangrijker om gebruik te kunnen maken van een woning die mogelijk warmteverlies in de kiem smoort. Wel, dat kan perfect worden gerealiseerd door gebruik te maken van een energie-efficiënte woning. Daarnaast beschikt u bij deze manier van bouwen tevens over een bijzonder duurzame en kwalitatieve woning die aan al uw verwachtingen zal weten te voldoen.

Stabiele en duurzame constructie

energie-efficiënte-woning-euromac2De keuze voor een energie-efficiënte woning van EUROMAC2 zorgt er voor dat u kiest voor een zeer stabiele en tevens ook duurzame constructie. We zetten graag de kenmerken van een dergelijke woning even voor u op een rijtje:

» U beschikt steeds over een totaalconcept, bestaande uit wandelementen, vloerplaatelementen en dakpanelen. Deze bestaan allen uit geëxpandeerd polystyreen dat beschikt over een hoge dichtheid. Door het gebruik van geïntegreerde metalen bewapening beschikt deze over een ongekende sterkte.
» U bent verzekerd van een snelle realisatie van uw woning
» Met deze energie-efficiënte woning kiest u voor een uitstekende kwaliteit tegen een verrassend lage kostprijs.
» De energie-efficiënte woning beschikt over externe isolatie waardoor de kostprijs van uw energiefactuur steeds zo beperkt mogelijk wordt gehouden.

Interesse in een energie-efficiënte woning?

euromac2Bent u wel te vinden voor de vele interessante voordelen die aan deze manier van bouwen verbonden zijn? Aarzel dan niet langer en neem snel contact met ons op voor meer informatie en een geheel vrijblijvende offerte!