Het bedrijf

Zaakvoerder Ketels Philippe besloot op 1 juni 1990 om de firma Ketels Philippe BVBA op te richten. Het bedrijf specialiseerde zich in diverse bouwwerken waaronder grond- afbraakwerken, nieuwbouw en renovatie, het aanleggen van opritten en terrassen, etc. In 2007 besloot Philippe om een werkwijze uit te dokteren waardoor onderschoeiingswerken niet alleen efficiënter, maar ook veiliger uitgevoerd konden worden. Het resultaat was een innovatieve werkwijze waar inmiddels heel veel opdrachtgevers naar volle tevredenheid kennis mee hebben kunnen maken. In mei 2009 werd besloten om de diensten van Ketels Philippe BVBA onder te brengen in Ketels Construct BVBA.

Een greep uit ons aanbod...

Op vandaag bieden we onze klanten een ruimer aanbod aan mogelijkheden dan ooit. Niet alleen bent u bij ons namelijk nog steeds aan het juiste adres voor het uitvoeren van onderschoeiingswerken, daarnaast kunnen wij voor u eveneens prachtige zwembaden realiseren evenals energie-efficiënte woningen door middel van het EUROMAC2 systeem. We zetten graag even enkele van de mogelijkheden van ons bedrijf voor u op een rijtje:

Realiseren van een energie-efficiënte woning

energie-efficiënte-woning-euromac2Het is onnodig om te zeggen hoe belangrijk het tegenwoordig is dat uw woning op optimale wijze is geïsoleerd. De stroomprijs ligt hoger dan ooit waardoor heel veel gezinnen het ieder jaar opnieuw moeilijk hebben om hun elektriciteitsfactuur te betalen. Wanneer u een nieuwbouw wenst te realiseren is het mede daarom interessant om gebruik te maken van een energie-efficiënte manier van bouwen. Wij van Ketels Construct BVBA realiseren energie-efficiënte woningen middels het EUROMAC2 systeem. Door gebruik te maken van dit systeem beschikt u niet alleen over een zeer energiezuinige woning, daarnaast blinkt dit systeem eveneens uit op vlak van kwaliteit en duurzaamheid en dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Uitvoeren van onderschoeiingswerken

Een kelder vormt een bijzonder interessante meerwaarde voor iedere woning. Wij van Ketels Construct BVBA kunnen voor onze klanten een prachtige kelder realiseren die probleemloos zal weten te voldoen aan alle vooropgestelde verwachtingen.

Andere bouw gerelateerde werkzaamheden?

Beschikt u over andere bouw gerelateerde werkzaamheden die u graag wenst uit te laten voeren door een professioneel bouwbedrijf met kennis van zaken en een jarenlange ervaring? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen! Wij voorzien u graag van alle nodige informatie evenals een geheel vrijblijvende offerte.