Karweien

Ketels Construct BVBA kan u helpen bij het realiseren van al uw karweien. Veranderingen die doorgevoerd dienen te worden aan uw huis of tuin zijn lang niet altijd grootschalig. Vaak kan het gaan om kleine aanpassingen waarvoor u toch een beroep wenst te doen op de kennis van een vakman. In dat geval kunnen wij u probleemloos van dienst zijn!

Door ons uitgebreide machinepark beschikken wij ook steevast over de mogelijkheid om werken binnen een beperkte ruimte uit te voeren waardoor alle mogelijke karweien door ons tot een goed einde gebracht kunnen worden.

Uitgevoerd karwei door Ketels Construct BVBA

Ketels-Construct-BVBA-karwei1-1 Ketels-Construct-BVBA-karwei1-2 Ketels-Construct-BVBA-karwei1-3

Afgraven van grond tot op de juiste diepte. Afvoeren van overtollige grond. Leveren en plaatsen van onderfundering. Afwerking met dolomiet zonder stof 0/5.

Uitgebreid karwei door Ketels Construct BVBA

Ketels-Construct-BVBA-karwei2-1 Ketels-Construct-BVBA-karwei2-2 Ketels-Construct-BVBA-karwei2-3

Deze werken werden uitgevoerd bij een rijwoning. Afgraven van grond en fijn nivelleren + openspreiden en nivelleren in de tuin. Plaatsen van bekisting, visqueen en betonnetten. Leveren en plaatsen van beton met betonpomp tot 30 m in de tuin.

Ook een karwei laten uitvoeren door Ketels Construct BVBA?

Heeft u eveneens één of meerdere karweien die u wenst uit te laten voeren door Ketels Construct BVBA? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie evenals een offerte.