Zeef- en breekwerken

Tijdens het uitvoeren van grond- en afbraakwerken kunt u te maken krijgen met grond met steenpuin. Wanneer u deze moet laten afvoeren kunt u te maken krijgen met bijzonder hoge kosten. Het is tegenwoordig gelukkig probleemloos mogelijk om deze hoge kosten te vermijden, bijvoorbeeld door ter plaatse de grond te laten zeven. Op deze manier zorgt u er voor dat het steenpuin kan worden hergebruikt in bijvoorbeeld de tuin. Daarnaast is het niet alleen mogelijk om grond te zeven, maar geldt dat ook voor met name zand en aanvullingsgrond.

Niet alleen beschikt Ketels Construct BVBA over de mogelijkheid om de grond ter plaatse te zeven, daarnaast kan overtollig steenpuin ook meteen gebroken worden. Op deze manier kunt u deze meteen hergebruiken om bijvoorbeeld een tijdelijke verharding tot stand te brengen. Diverse soorten afval zoals wortels, papier, karton en ijzer kunnen hierdoor ook zeer eenvoudig worden verwijderd en naar het recyclagebedrijf gebracht.

Tot slot kunt u de mobiele zeefinstallatie eveneens inzetten om tuingrond ter plaatse te zeven. Hierdoor kan de grond meteen worden ontdaan van wortels en ander afval dat mogelijk in de grond zit verscholen.

Het voordeel van de mobiele zeefinstallatie van Ketels Construct BVBA is dat deze erg compact is. Bijgevolg kunnen de zeefwerken probleemloos worden uitgevoerd in zelfs een ruimte met beperkte afmetingen. Dit maakt de installatie erg geschikt voor particulieren, maar eveneens voor tuinaanleggers en aannemers.

Bent u geïnteresseerd in de zeef- & breekmachine van Ketels Construct BVBA, maar heeft u nog vragen of wenst u graag meer informatie te ontvangen? Aarzel dan in geen geval om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen!